Banner image aspect ratio

Toimitilauutisia

Kauppakeskus Pasaatin ravintolamaailma uudistui

15.1.2019

Kotkassa sijaitsevan Kauppakeskus Pasaatin ravintolamaailma on kokenut ilmeenmuutoksen kun Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House on avannut ovensa kaikkien kahvikulinaristien iloksi. Kauppakeskukseen on avattu myös merihenkinen leikkitila perheen pienimmille.
Kauppakeskus Pasaati

Kotkan sydämessä sijaitseva Suomen 15. suurin kauppakeskus tarjoaa laajan kattauksen liikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja palveluita. Espresso Housen kaltaisen kansainvälisen kahvilabrändin saaminen juuri Kotkaan ja Kauppakeskus Pasaatiin on tuonut aihetta ylpeyteen ja kahvila on myös muuttanut Kotkan kahvilakulttuuria.

Ravintolamaailman uudistumisen myötä myös sushin ystävät pääsevät nauttimaan sushiravintolan uudistuneesta buffetista. Myös pikaruokaravintolaketju Subway toivottaa asiakkaat tervetulleiksi uudistuneisiin tiloihinsa kauppakeskuksen 1. kerroksessa.

Kauppakeskuksen 2. kerrokseen on lisäksi avattu upouusi leikkitila, jossa perheen pienimmät pääsevät temmeltämään merihenkisessä tunnelmassa. Tilassa riittää kiipeiltävää, pelattavaa ja mm. liikennekaupungissa köröteltävää.

Pasaatissa myös vapaita liiketiloja

Pasaatissa on tilaa vielä uusillekin liikeideoille. Sekä kauppakeskuksen 1. että 2. kerroksessa on vuokrattavissa erikokoisia liiketiloja, tutustu vapaisiin tiloihin tästä.

Kaikki Fennian vuokrattavat toimitilat löytyvät tältä sivustolta Vuokrattavat toimitilat -osiosta hakutoimintoa käyttäen.

Lue lisää Kauppakeskus Pasaatista