Banner image aspect ratio

Toimitilauutisia

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I osti toimistokiinteistön Turusta

28.11.2019

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Turun Kupittaalla sijaitsevan Turku High Tech Centre 2 -kiinteistön.
Lemminkaisenkatu 50

Kuva: Suomen Tiloja.fi Oy

Näkyvällä paikalla osoitteessa Lemminkäisenkatu 50 sijaitsevan toimistokiinteistön vuokrattava pinta-ala on noin 4000 m². Vuonna 2004 valmistunut kohde on täyteen vuokrattu ja sen päävuokralaiset ovat Grano, Oracle Finland ja Kesko.

– Olemme tyytyväisiä pystyessämme uuden hankintamme myötä nostamaan rahastomme sijoitusastetta ja kasvattamaan toimistopainoa hyvällä sijainnilla olevalla monikäyttäjäkohteella. Rahastomme strategia tarkoista hankinnoista tuottotaso, riskit ja tulevaisuuden mahdollisuudet huomioiden on kantanut hedelmää, kertoo Fennia Varainhoidon rahastonhoitaja Heikki Palmu.

– Rahastomme on jatkanut voimakasta kasvuaan. Syynä tähän on vaihtoehtoisten sijoitusten houkuttelevuus muun muassa korko- ja osakesijoittamiseen verrattuna hyvän tuotonmaksun ja pienemmän volatiliteetin johdosta. Pyrimme hankkimaan turvaavan ja hajautetun kiinteistösalkun, jonka vuokrattavuus ja arvonkehitys kestää erilaiset suhdanteet," toteaa Fennia Varainhoidon Head Of Transactions Timo Valkama.

Tutustu kiinteistöön

Lisätiedot ja yhteydenotot

Fennia Varainhoito Oy

Rahastonhoitaja Heikki Palmu
p. 040 545 0018
heikki.palmu(at)fennia.fi

Head of Transactions Timo Valkama
p. 040 582 1955
timo.valkama(at)fennia.fi

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on erikoissijoitusrahasto, jonka salkunhoidosta, hallinnoinnista ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 33 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 334 miljoonaa euroa. Fennia Varainhoito Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoito Oy on osa Fennia-konsernia.