Banner image aspect ratio

Toimitilauutisia

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I osti liikekiinteistön Espoosta

3.12.2019

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on 3.12.2019 ostanut Suomalaistentien Liikekeskuksena tunnetun KOy Espoon Suomalaistentie 5 -kiinteistön Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj:ltä.
Suomalaistentie 5 ilmakuva

Kuva: Suomen Tiloja.fi

Espoon Suomenojalla sijaitseva vuonna 2015 valmistunut kohde on täyteen vuokrattu ja sen päävuokralaiset ovat XXL Sports & Outdoor, Autovaraosa Fixus – Espoo, Tekno-Rengas sekä Fysioline Evo. Kohteen vuokrattava pinta-ala on n. 8000 m².

– Suomenojan alue on kehittynyt kaupallisesti hyvään suuntaan, ja olemme erittäin tyytyväisiä rahaston uusimpaan sijoitukseen. Kohteen käyttämästä sähköstä osa tuotetaan katolla sijaitsevilla aurinkopaneeleilla, ja rahaston vastuullisuuden näkökulmasta on hienoa, että energiantuotanto on hoidettu osittain uusiutuvilla luonnonvaroilla, kertoo Fennia Varainhoidon rahastonhoitaja Heikki Palmu

– Kohteen myynti liittyy yhtiömme strategian mukaiseen kiinteistöportfolion kehittämiseen ja muokkaukseen, toteaa Julius Tallberg-Kiinteistöjen toimitusjohtaja Timo Valtonen

Tutustu kiinteistöön

Lisätiedot ja yhteydenotot 

Fennia Varainhoito Oy

Rahastonhoitaja Heikki Palmu
p. 040 545 0018
heikki.palmu@fennia.fi

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj

Toimitusjohtaja Timo Valtonen
p. 050 364 8737
timo.valtonen@tallberg.fi

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on erikoissijoitusrahasto, jonka salkunhoidosta, hallinnoinnista ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 35 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 362,1 miljoonaa euroa. Fennia Varainhoito Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoito Oy on osa Fennia-konsernia.