Banner image aspect ratio

Toimitilauutisia

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I myi Espoon Leppävaarassa sijaitsevan Lars Sonckin kaari 14 kiinteistön

8.5.2019

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on 8.5.2019 tehdyllä kaupalla myynyt Leppävaarassa sijaitsevan Lars Sonckin kaari 14 kiinteistön Antilooppi Ky:lle. Lars Sonckin kaari 14 on yksi Stella Business Parkin neljästä toimistokiinteistöstä.
Lars Sonckin kaari 14

Vuonna 2000 valmistunut kohde on lähes täyteen vuokrattu ja se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Kehä 1:n ja Turun moottoritien vieressä.

- Portfolion aktiivinen hallinta kuuluu rahaston strategiaan ja Lars Sonckin myynti on hyvä osoitus onnistuneesta toimistokohteen kehittämisestä, kertoo rahastonhoitaja Heikki Palmu

- Olemme tyytyväisiä, että kiinteistö saa hyvän ja vakavaraisen kotimaisen omistajan, toteaa Head of Transactions Timo Valkama.

Lisätiedot ja yhteydenotot

Fennia Varainhoito Oy

Rahastonhoitaja Heikki Palmu
p. 040 545 0018
heikki.palmu(a)fennia.fi

Head of Transactions Timo Valkama
p. 040 582 1955
timo.valkama(a)fennia.fi

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on erikoissijoitusrahasto, jonka salkunhoidosta, hallinnoinnista ja jakelusta vastaa Fennia Varainhoito Oy. Rahastolla on hallinnoitavanaan 34 toimitilakiinteistöä pääosin pääkaupunkiseudulla ja muissa kasvukeskuksissa. Kiinteistöjen yhteenlaskettu arvo on noin 330 miljoonaa euroa. Fennia Varainhoito Oy tarjoaa laadukasta ja kustannustehokasta varainhoitoa yrityksille ja yhteisöille, kotitalouksille ja yksityishenkilöille. Fennia Varainhoito Oy on osa Fennia-konsernia.