Fenniatilat.fi

Fennia-konsernin vuokrattavat toimitilat

Fennia on asiantunteva toimitilatoiveiden täyttäjä

Tilojen suunnittelulla on iso merkitys – houkutellaksesi parhaat osaajat tulee myös toimitilojesi olla tilanteen tasalla. Toimivissa tiloissa työskentelee henkilöstö, joka viihtyy työpaikallaan.

Kovenevassa kilpailussa ja työelämän haasteiden muuntuessa, tilojen merkitys kasvaa entisestään. Etätyö lisääntyy, ollaan liikkeellä, tavataan ihmisiä virtuaalisesti ja vietetään aikaa kotitoimistolla. Töissä vietetään iso osa päivästä ja jotta kiihtyvässä tahdissa pysytään mukana, tulee myös tilaratkaisuiden tukea tehokasta toimintaa.

Tilat ovat niin iso tyytyväisyystekijä kuin tehokkuustekijäkin. Sama ratkaisu ei toimi kaikille vaan tilojen suunnittelussa tulee ottaa huomioon yrityksen kulttuuri, kehityksen suunta, liiketoiminta, henkilöstö ja sidosryhmät. Oikea kombinaatio voi tuoda merkittävää kilpailuetua niin uusien työntekijöiden rekrytoinnissa, vanhojen tyytyväisenä pitämisessä kuin toiminnan sujuvuudessa ja tehokkuudessakin. Kaiken lähtökohta on sinun yrityksesi tarpeet. Se yhdistettynä ammattitaitoiseen työympäristösuunnitteluun tuo parhaat tulokset.

3D-malli vie sisälle tilaan

Tänä päivänä teknologia antaa meille uudenlaisia mahdollisuuksia tutustua toimitiloihin. Esimerkiksi 3D-tekniikan myötä voimme tarkastella tiloja, joita ei välttämättä vielä ole edes rakennettu tai tullaan suunnittelemaan tulevalle käyttäjälle yksilöllisesti pintamateriaaleista lähtien. 

3D-mallintamisen avulla olemassa oleva tila pystytään näkemään uudessa asussaan ja erilaisilla materiaaliyhdistelmillä, kalustettuna tai ilman. Mallit auttavat hahmottamaan tilan mahdollisuuksia ja säästävät myös tilanhakijan aikaa. Tilojen 3D-malleja on mahdollista tarkastella myös virtuaalilasien läpi.

Klikkaa 3d-mallia ja astu sisään esimerkkitilaan!

Juuri sinulle

Fennia toteuttaa vuosittain kymmenittäin yksilöllisiä toimitiloja. Tilat suunnitellaan yhdessä tulevan vuokralaisen kanssa sillä Sinä olet oman liiketoimintasi asiantuntija ja me tunnemme toimitilat läpikotaisin. 

Varaa nyt oma aikasi asiantuntijatapaamiseen ja viemme sinut paikan päälle ideoimaan tulevia toimitilojasi. Uusi työympäristö odottaa!

Fennia Varainhoito Oy

Tiia Vuolle
Vuokrauspäällikkö
p. 010 503 5447
tiia.vuolle@fennia.fi

Ari Lang
Vuokrauspäällikkö
p. 010 503 6036
ari.lang(a)fennia.fi