Fenniatilat.fi

Fennia-konsernin vuokrattavat toimitilat

Fennia - toimitilauutiset

Toimitilauutiset

Fennia on vahvasti mukana kehittämässä Pasilaa

15.3.2018

Fennia_pasilanportti_w

Pasilasta kaavaillaan Helsingille tulevina vuosina jopa toista keskustaa; kaupunginosan asukkaiden ja työpaikkojen määrä tulee kaksinkertaistumaan vuoteen 2040 mennessä. Pasilasta on tulossa myös entistä tärkeämpi liikenteen kohtauspaikka.

Uuden Pasilan rakentaminen on käynnistynyt Triplasta, johon rakennetaan kauppakeskuksen lisäksi toimistotiloja, asuintornitaloja ja hotelli. Myös Pasilan asema ja sen yhteyteen toteutettava joukkoliikenneterminaali ovat osa Tripla-hanketta. Triplan myötä Keski-Pasilasta tulee kaupunkilaiselle kulttuurille, elämyksille ja kokemuksille omistettu kaupunginosa. 

– Meillä Fenniassa tunnistetaan kehittyvän Pasilan valtava potentiaali. Tästä kertoo esimerkiksi Fennian päätoimipisteen sijainti Pasilassa. Uudessa Pasilassa on hienoa tehdä töitä, asua ja viettää vapaa-aikaa, sanoo Fennia Varainhoidon vuokrauspäällikkö Ari Lang

Fennia-konsernin oma toimitilat sijaitsevat Pasilan ytimessä

Fennian oma päätoimipiste sijaitsee Pasilanportissa, joka on edustava toimistokiinteistö parhaillaan uudistuvan Pasilan ytimessä, juna-aseman vieressä. Pasilanportissa on Fennian päätoimipisteen lisäksi myös upouusia, vuokrattavia toimitiloja. Kiinteistön yleiset tilat palveluineen muodostavat viihtyisän kohtaamispaikan atriumissa toimistokerrosten kiertyessä näyttävästi niiden ympärille. 

Tuleva Suomen suurin kauppakeskus

Fennia on vahvasti mukana Pasilanportin välittömään läheisyyteen nousevan Mall of Tripla -kauppakeskuksen toteuttamisessa. Mall of Tripla on valmistuessaan Suomen suurin kauppakeskus liiketilojen lukumäärällä mitattuna. Vuokrattavaa tilaa Triplassa on yli 85 000 neliömetriä ja pysäköintipaikkoja tulee olemaan noin 2 300 autolle. Kauppakeskus avataan joulusesongiksi 2019, samanaikaisesti uuden Pasilan aseman kanssa.

Fennia-konsernin omistusosuus Mall of Triplaa toteuttavasta yhteisyrityksestä on 15 %. Mukana yhteisyrityksessä ovat Fennian lisäksi YIT (35 %), Etera (35 %) ja Onvest (15 %).

Lisätietoja

Fennia Varainhoito Oy
Ari Lang
p. 010 503 6036
ari.lang(a)fennia.fi

Pasilanportin vuokrattavat toimitilat

Lue lisää: Tripla by YIT

Kuva: Suomen Tiloja.fi