Fenniatilat.fi

Fennia-konsernin vuokrattavat toimitilat

Fennia - toimitilauutiset

Toimitilauutiset

Fennia hankkinut liiketilaa Kuopion keskustasta

23.5.2018

70100_kauppakatu_41_bw

Erikoissijoitusrahasto Fennica Toimitilat I on ostanut Kuopion keskustassa sijaitsevan Vihtori-kiinteistön. Liikekeskus siirtyy Fennialle kuluvan vuoden aikana. 

Vihtori on tunnettu kauppapaikka, jolla on näkyvä sijainti Kuopion ydinkeskustassa torin laidalla osoitteessa Kauppakatu 41. Vihtori tunnetaan myös entisenä Kuopion Anttilan talona. Kiinteistössä on sekä nykyaikaisia liiketiloja että toimisto- ja varastotiloja. 

– Kiinteistön sijainti Kuopion eläväisen torin laidalla antaa erinomaiset lähtökohdat sekä liiketilojen että toimistotilojen vuokraukselle. Kohteessa on vilkas asiakasvirta ja hyvä vuokralaismix jo valmiiksi, kertoo Fennia Varainhoidon vuokrauspäällikkö Tiia Vuolle.

Katso tästä Vihtorin vuokrattavat tilat

Lisätietoja:

Fennia Varainhoito Oy
Tiia Vuolle
p. 010 503 5447, 040 519 8231
tiia.vuolle(a)fennia.fi

Fennica Toimitilat I on kiinteistöalan ammattilaisten hoitama erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa varansa pääasiassa kasvukeskuksissa sijaitseviin toimitilakiinteistöihin. Fennia on Fennica Toimitilat I -rahaston suurin sijoittaja. Rahastolla on apunaan ammattimaisista sijoittajista ja ulkopuolisista asiantuntijoista koostuva sijoitusneuvosto. Rahaston toimintaa valvoo Finanssivalvonta, ja rahastoa hallinnoi Fennia Varainhoito Oy.