Syke – Biokatu 8 Toimitilat / Tampere / Kauppi

Toimitilasi kampusalueen sykkeessä

Valoisaa ja yksilöllisesti toteutettavaa toimitilaa Kaupin jatkuvasti kehittyvällä kampusalueella.
Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja sujuvalla sijainnilla keskustan ruuhkien ulkopuolelta? Toimistokiinteistö Tampereen Syke Kaupin kampusalueella tarjoaa muunneltavaa toimistotilaa aivan pääväylien ja tulevan raitiovaunulinjan läheisyydessä.

Kiinteistön palvelut

Leasable meeting rooms
Neuvottelutiloja
Sauna
Sauna
Dressing rooms shower
Pukeutumis- ja pesutilat

Lähialueen palveluita

Restaurant
Lounasravintola
Health club
Kuntosali
Library
Kirjasto
Cafe
Kahvila
Hotel
Hotelli
Healthcare services
Lääkäriasema

Toimitilat kuten haluatte!

Kaikki tilat voidaan toteuttaa yksilöllisesti niin avotoimistona, huonetoimistona kuin monitilatoimistona, jossa on erilaisia työskentelytapoja tukevia alueita ja työpisteitä. Ne viimeistellään yhdessä vuokralaisen kanssa valituin pintamateriaalein ja tarvittaessa myös kalustein.

Vuokrattavissa on erilaisia kokonaisuuksia pienemmästä tilasta jopa kokonaiseen toimistokerrokseen. Tilat ja kerrokset ovat muuntojoustavia ja kerroksia on myös mahdollista yhdistää keskenään.

Vuokrattavat toimitilat

Yllättävän lähellä keskustaa

Kaupin kampusalue sijaitsee lähellä Tampereen keskustaa ja sieltä on loistavat kulkuyhteydet myös läheisille pääväylille. Odotettu raitiovaunulinja tulee myös liikennöimään kiinteistön läheisyydestä.

Julkisen liikenteen lisäksi Biokadun sijainti on erinomainen niin työmatkapyöräilijöille kuin -autoilijoillekin; vältät keskustan ruuhkat ja pysäköit mukavasti joko kiinteistön piha-alueelle tai viereiseen pysäköintitaloon.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Tiia Vuolle
Fennia Kiinteistöt Oy
p. 040 519 8231
Sijainti
Biokatu 8, Kauppi, 33520 Tampere
Bussipysäkki
130 m
Juna-asema
3,1 km
Lentoasema
22 km