Optimes Business Garden Toimitilat / Jyväskylä / Kangas

Seura tekee kaltaisekseen – Fiksua toimitilaa Jyväskylän Smart Cityssä!

Rakenteilla modernia, muuntojoustavaa ja ihmisten hyvinvoinnin huomioon ottavaa toimitilaa Jyväskylän keskustaan.
Optimes Business Garden on moderni toimitilakiinteistö, joka nousee Jyväskylän merkittävimpään aluekehityskohteeseen, Kankaan Smart City -alueelle. Keskeistä on muuntojoustavuus eli tilojen helpompi uudelleenjärjestelymahdollisuus, joka on sisäänrakennettu kiinteistöön jo suunnitteluvaiheessa.

Kahdesta toisiinsa yhteydessä olevasta rakennuksesta koostuva Business Garden toteutetaan kahdessa vaiheessa. Kokonaisuus käsittää yhteensä 15.000 kerrosneliömetriä toimitilaa. Ensimmäinen vaihe valmistuu vuonna 2019.

Kiinteistön palvelut

Reception
Aulapalvelu
Canteen
Lounasravintola
Catering
Catering
Leasable meeting rooms
Neuvottelutiloja
Cleaning
Siivouspalvelut
Office services
Toimistopalvelut
Cafe
Kahvila
Dressing rooms shower
Pukeutumis- ja pesutilat
Bicycle room
Polkupyörävarasto

Lähialueen palveluita

Restaurant
Lounasravintola
Health club
Kuntosali
Hairdresser
Parturi-kampaaja
Grocery
Ruokakauppa
Kiosk
Kioski
Car wash
Autopesula
Hotel
Hotelli
Shopping center
Kauppakeskus

Liiketoimintaasi aidosti tukevat tilaratkaisut

Optimesissa tilatehokkuus on viety aivan uudelle tasolle ilman, että organisaation viihtyvyys tai tuottavuus kärsivät. Toimitilat joustavat yrityksen koon mukaan ja ne ovat energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset. Kestävät valinnat näkyvät mm. vähän vettä kuluttavina vesikalusteina, tarpeen mukaan säätyvinä valaistuksena ja ilmanvaihtona sekä vähäpäästöisinä materiaalivalintoina.

Myös kiinteistön monipuoliset, liiketoimintaa tukevat palvelut ovat räätälöitävissä kullekin organiosaatiolle sopiviksi paketeiksi. Katutasossa on lisäksi korkeatasoinen ravintola ja erilaisia neuvottelutiloja tarjoava kokouskeskus.

Vuokrattavat toimitilat

Tämän kiinteistön kaikki toimitilat on nyt vuokrattu. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tästä kohteesta, ota yhteyttä alla olevaan toimitilavuokrauksen yhteyshenkilöömme.

Fiksu sijainti

Kiinteistö rakentuu Jyväskylän merkittävimpään aluekehityskohteeseen Kankaan alueelle, joka sijaitsee vain reilun kilometrin etäisyydellä Jyväskylän keskustasta ja rautatieasemasta. Kaikki yhteydet muualle Suomeen ovat sujuvat, mm. valtatiet 4, 9 ja 13 kulkevat lähietäisyydeltä ja lentokentälle on reilut 20 kilometriä.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Tiia Vuolle
Fennia Kiinteistöt Oy
p. 040 519 8231
Sijainti
Paperitehtaankatu 9, Kangas, 40100 Jyväskylä