Helsingin Hopeatie 2 Toimitilat / Helsinki / Haaga

Lähemmäksi juna-asemaa et pääse!

Perusvarma toimistokiinteistö erinomaisten kulkuyhteyksien äärellä Helsingin Lassilassa.
Hopeatie 2 sijaitsee alle 200 metrin päässä Pohjois-Haagan juna-asemasta ja on siisti toimistokohde helppoa työmatkaa arvostavalle. Sijainnin lisäksi kiinteistön etuna on varsin suuri kerrosala; samaan kerrokseen on mahdollista toteuttaa jopa 2400 m² toimitilat.

Kiinteistön palvelut

Leasable meeting rooms
Neuvottelutiloja

Lähialueen palveluita

Shopping center
Kauppakeskus
Library
Kirjasto
Kiosk
Kioski
Grocery
Ruokakauppa
Hairdresser
Parturi-kampaaja
Health club
Kuntosali
Restaurant
Lounasravintola

Paljon palveluja samassa talossa

Tässä kiinteistössä toimii mm. päivittäistavarakauppa, kioski, lounasravintola sekä Fitness24Seven-kuntokeskus. Saman kadun varrelta löytyy lisää ravintoloita sekä mm. apteekki. Kannelmäessä sijaitsevaan Kauppakeskus Kaareen ja Suomen suurimpaan Prismaan on matkaa vain kilometri.

Vuokrattavat toimitilat

Tämän kiinteistön kaikki toimitilat on nyt vuokrattu. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tästä kohteesta, ota yhteyttä alla olevaan toimitilavuokrauksen yhteyshenkilöömme.

Huikeat liikenneyhteydet

Kehäradan varrella sijaitsevalta Pohjois-Haagan asemalta pääsee Helsingin keskustaan 10 minuutissa ja lentokentällekin reilussa 20 minuutissa. Tampereenväylä, Kehä I ja Vihdintie ovat kaikki alle kilometrin säteellä, lisäksi aivan kiinteistön edessä on bussipysäkki, jolta liikennöivät mm. bussit 51 Hakaniemeen, 54 Itäkeskukseen ja 40 Helsingin Rautatientorille.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Tiia Vuolle
Fennia Kiinteistöt Oy
p. 010 503 5447
Sijainti
Hopeatie 2, Haaga, 00440 Helsinki
Bussipysäkki
alle 100 m
Juna-asema
170 m
Lentoasema
13,9 km