Espoon Tietäjäntie 2 Toimitilat / Espoo / Tapiola

Tietävän yrityksen valinta Tapiolassa

Arvostatko mutkattomuutta ja tilaa toimia? Tämä kohde Pohjois-Tapiolan yrityskeskittymän ytimessä tarjoaa joustavasti muunneltavia toimitiloja monessa koossa.
Kiinteistöstä on vuokrattavissa toimivia tilakokonaisuuksia eri kokoisten yritysten tarpeisiin. Tilat voidaan toteuttaa niin avo- kuin huonetoimistoina tai niiden yhdistelminä. Toisessa kerroksessa on lisäksi viihtyisää business center -tilaa, josta on mahdollista vuokrata yksittäisiä toimistohuoneita.

Kiinteistön palvelut

Reception
Aulapalvelu
Leasable meeting rooms
Neuvottelutiloja
Sauna
Sauna

Lähialueen palveluita

Restaurant
Lounasravintola
Grocery
Ruokakauppa
Kiosk
Kioski
Hotel
Hotelli
Shopping center
Kauppakeskus

Valoa ja viihtyisyyttä

Kiinteistössä on avara, koko talon kattava valopiha, jossa toimii oma aulapalvelu. Osalla toimistoista on ikkunat valopihan suuntaan. Kiinteistön ylimmästä kerroksesta löytyvät lisäksi neuvottelutilat sekä edustussauna, jotka ovat erikseen vuokrattavissa. Saunaosaston yhteydessä on katettu kattoterassi.

Kävelyetäisyydellä kiinteistöstä sijaitsee lounasravintoloita sekä päivittäistavarakauppa. Tapiolan keskuksesta löytyy lisää palveluita.

Vuokrattavat toimitilat

Hyvät liikenneyhteydet

Kiinteistö sijaitsee vilkkaasti kehittyvässä Pohjois-Tapiolassa Kehä I:n läheisyydessä, myös Länsiväylä ja Turunväylä ovat helposti saavutettavissa. Julkiset liikenneyhteydet alueelle ovat toimivat; lähimmällä bussipysäkille on 100 metriä, ja bussilla pääsee vartissa myös Aalto-yliopiston metroasemalle.

Ota yhteyttä
Toimitilojen vuokraus
Tiia Vuolle
Fennia Varainhoito
p. 010 503 5447
Sijainti
Tietäjäntie 2, Tapiola, 02130 Espoo
Metroasema
2 km
Bussipysäkki
210 m
Juna-asema
5,8 km
Lentoasema
23 km